SQ EN
Monedha Blerje Shitje
USD
104
104.8
EUR
121.6
122.2
CHF
113.4
114.4
GBP
143.3
144.6
DKK
16.05
16.42
NOK
12.22
12.59
SEK
11.84
12.21
CAD
83.8
85.2
AUD
77
78.7
JPY
0.83
0.92
TRY
10.27
11.12
MKD
1.89
1.98
BGN
50.37
62.37
RON
19.96
24.66
HUF
0.27
0.34
RUB
1.23
1.49
PLN
21.43
26.53
HRK
14.81
16.21
CZK
3.86
4.76
ILS
26.56
32.56
CNY
13.3
16.3
RSD
0.9
1.03
ISK
0.66
0.81
MXN
4.03
5.08
AED
23.84
28.69
SAR
21.09
27.94
SGN
62.68
77.68
KWD
279.7
345.7
QAR
22.23
28.95
BHD
213.5
279.5
Përditësuar: 16:08:03 - 25.10.2021
no commission

Shkarkoni aplikacionin

Rreth nesh

"ILIRIA'98" sh.p.k, ofron kurset më të mira në treg, dhe një shërbim të sigurt e të shpejtë pranë sporteleve të saj.

14

Pikat e këmbimit

25+

Monedha

22+

vite eksperiencë

12,500+

Klientë në ditë

70+

Punonjes

Misioni

Ofrimin e shërbimit me korrektësi dhe transparence të “Kembimit Valutor” për klientët e saj , Shoqëria “ILIRIA'98” e kryen ne përputhje të plotë me dispozitat ligjore dhe nën ligjore në fuqi në fushen e parandalimit të pastrimit të parave.

Vizioni

“ILIRIA'98” sh.p.k do të jetë e orientuar profesionalisht drejt rritjes ne nivele bashkohorete shërbimit ndaj klienteles, dhe njëkohësisht zgjerimit te sherbimit ne aktivitete të ndryshme bankare financiare në perputhje me kërkesat e Legjislacionit Bankar e Financiar.